Dnešek byl něčím výjimečný .. a to mě přimělo sednout k tomuto přístroji v těchto pozdních hodinách a psát ..

A přitom byla ta dnešní sobota tak všední - každotýdenní úklid, oběd u babičky, fůra nádobí a volno :)

Řekněme, že jsem dnes dělala absolutně něco jiného než jsem měla :D .. na víkend jsem měla plno učení, ale lenost byla silnější .. snad jí můžu děkovat za tuto krásnou sobotu.

Vzhledem k tomu, že dnes byl podle meteorologů ,,poslední" hezký den (ne, že by měli vždy pravdu, už toto říkali nejmíň desetkrát :)), tak jsem vyrazila ven. Prošly jsme s kamarádkou snad půlku naší vesnice (městysu:)) .. ty zabarvený stromy - do červena, žluta .. no není to krása ?

K večeru jsem se svojí sestřičkou měla naplánováno, že spolu zkouknem jeden film :) nakonec to dopadlo tak, že za námi přišla maminka, která nám k filmu donesla hrušky a zůstala až dokonce filmu (nemohla se odtrhnout:))

A teď přichází ta nej část dne ..

Večer nám maminka zakázala televizi: ,,Ach jo, žádnej Harry Potter nebude." ale nakonec jsme si ten večer užili víc a jinak :)

Hráli jsme známou hru UNO spin a smáli se u toho :) .. pak bráška vytáhl kytaru a tak jsme si s Pavlínkou po pořádný době obě zatancovaly :) .. bylo to hrozně fajn ..

Poté jsme se šli modlit .. jak se pomodlit tak, aby to ty děti bavilo, aby to pro ně bylo něco nevšedního .. ?

Vytáhla se kytara, zazpívala písnička a využilo se biřmovacího dárku Youcatu :) .. vybralo se číslíčko otázky a na tu jsme asi půl hodiny vedli diskuzi :) ..

A zavšili jsme večer nádherným projevem Pánu .. protože otázka zněla: ,,Proč hledáme Boha?" ..

Každý projev byl pro toho člověka charakteristický

A nejlepší byl brácha: ,,Já nevím, co mu mám říct."

,,A co bys řekl třeba tatínkovi?"

,,Že je borec!"

 

                                                  ,,Otče jsi borec!"